February 11, 2014 VIA EMAIL AND FIRST CLASS MAIL

Mr. William P. Leeson, Esq.
Office of the City Solicitor

10 East Church Street
Bethlehem, PA 18018-6025

Re: City of Bethlehem Ordinance — Article 307.06(e)
Dear Mr. Leeson:

We are in receipt of your letter dated February 4, 2014, regarding the proposition of submitting
our proposed changes to the city ordinance for city council vote. As such, we would like to
amend the ordinance so it only applies to those children who are enrolled in Bethlehem area
schools. We propose to amend the ordinance to read as follows (the amended portion of the
ordinance is italicized):

“No persons under the age of seventeen (17) years of age who are enrolled in
Bethlehem area schools shall be permitted on any licensed premises between the hours
of 8:00 A.M. and 3:00 P.M. on any day in which Bethlehem area schools are in session.”

Adding this language allows those who are visiting the city or who reside outside of the city to
enjoy the entertainment value an arcade brings, and allows the local arcade businesses to cater
to these individuals while recognizing the importance of ensuring that local children are
attending the area's schools. As the ordinance reads currently, it bars tourists within this age
group who are visiting the city from being able to utilize these businesses.

We appreciate you responding to our concerns so quickly and we look forward to working with
you and the city departments to get this amendment passed. Please feel free to contact me if
you need any additional information or if you have any questions.
Sincerely,
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Troy Dunkley
Chief Operating Officer

C Robert DeSalvio, General Manager for Sands Casino Resort
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